HOOGVLIET

Sportpromotiedag 2002
Een fotooverzichtje

Sportpromotiedag trok zaterdag alle registers open.

Zaterdag 29 juni vond de jaarlijkse Sportpromotiedag weer plaats.
Tien Hoogvlietse sportverenigingen presenteerden zich op het Rijkeeplein met verschillende demonstraties en wedstrijden.

Dit jaar waren de deelnemende verenigingen: Twirlinggroep de Marchito's, Handbalvereniging ETC, Korfbalvereniging Nikantes, VV Meeuwenplaat en Rijnmond Hoogvliet Sport, Sportschool Hontai, Ruitersportcentrum Hoogvliet, De Korte Sport-en Gezondheidsinstituut, Stichting Beweeg en Dans en Gymnastiekvereniging Animo.
Internationaal niveau
Animo pakte dit jaar extra uit met een Bunjie-trampoline. Daarin konden de jonge gymnasten schroeven en salto's maken. Stichting Beweeg en Dans bracht een wervelende show en De Korte Sport-en Gezondheidsinstituut stond voort vechtsport van internationaal niveau. Op de afgesloten Cloese stonden de medewerkers van het Ruitersportcentrum Hoogvliet met hun pony's beschikbaar voor een klein ritje over de Cloese.
Tenniscircuit
De bijdragen van de andere verenigingen als Hontai, ETC , VV Meeuwenplaat en Rijnmond Sport Hoogvliet deden daar met hun jongste teams niet voor onder met hun enthousiasme en inzet.

Voor de kinderen die even moesten wachten op hun optreden of een ponyrit, was een tenniscircuit beschikbaar. Allerlei tennisvaardigheden werden hier op de proef gesteld.
Wethouder blies op fluit

De Sportpromotiedag is een evenement voor en door de Hoogvlietse sportverenigingen, ondersteund door het Servicepunt Sport Hoogvliet (SSH). Zij nodigen de Hoogvlietse burgerij uit voor een kennismaking in het hart van Hoogvliet. Er zijn mensen van de verenigingen aanwezig die iedereen graag te woord staan.

De Sportpromotiedag werd om 10 uur geopend door de Twirlinggroep de Marchito's en om 10.30 gaf de Portefeuillehouder Sport, Jacqueline Cornelissen het eerste fluitsignaal. De zwemvereniging SCOM had nog een verrassing in petto. Want de Hoogvlietse brandweer zorgde voor het nodige water bij een 'droge' waterpolowedstrijd. SCOM greep tevens de gelegenheid om handtekeningen te verzamelen om snelle herbouw van het onlangs afgebrande zwembad te bevorderen.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

STICHTING HOOGVLIET DIGITAAL