<<terug naar fotoalbum

5 jaar Hans Eindhoven auto's
21-08-2004

Vorige week zaterdag was de garage van Autobedrijf Hans Eindhoven even niet gevuld met glimmende bolides maar met partytenten en leuke zitjes. Hij en zijn eega Mannie betrokken vijf jaar geleden het prachtige pand aan de Oudelandseweg 13 om daar hun werkzaamheden in de autobranche voort te zetten. Wekenlang werden er voorbereidingen getroffen voor het feest 'want het moet net als mijn auto's puik in orde zijn' aldus een trotse Hans Eindhoven.
In de ruime garage waren leuke zitjes gemaakt, wat praatzuilen en natuurlijk ontbrak de bar met bier uit de tap niet. Grote schalen met heerlijke hapjes maakten het feest bijna compleet. Bijna, want echt compleet werd het pas toen de muzikale vrienden van de familie Eindhoven hun microfoons inplugden. De band Faith zorgde als rode draad perfect voor goede muziek en regelde ook het geluid voor diverse andere artiesten. Zo was Wim van Beijeren weer helemaal in vorm en zong de tl buizen bijna van zolder. Ook Eric James, de bekende Engelstalige muzikale alleskunner zorgde voor een perfecte sfeer en kreeg zelfs de dansvloer eventjes vol. Frank van Drunen, de onovertroffen opvolger van Andre van Duin zette de hele garage op stelten met een bandparodie die grandioos was. Zoals zo vaak op plaatsen waar een geluidsinstallatie aanwezig is kon ook dit keer Hans Eindhoven het niet laten en vermaakte het publiek met Nederlandse liedjes, waaronder zijn onvolprezen 'De Vlieger'.

Vrienden
Er waren talrijke genodigden, zoals oude en nieuwe bestuurders van Hoogvliet, mensen uit het uitgaansleven en natuurlijk uit de autobranche of gewoon zomaar vrienden van het gezin Eindhoven. Er werd heel wat bijgepraat en naarmate de avond vorderde werden de gesprekken diepgaander, maar wat wil je met zo'n verscheidenheid aan interesses bij de gasten. Hans en Mannie hadden gekozen voor een feest met mensen waar ze affiniteit mee hebben, hetgeen er voor zorgde dat de meeste gasten elkaar kenden. De garage van Hans Eindhoven is op normale dagen ingericht met talrijke mooie automobielen in zeer uiteenlopende prijsklassen. Van een simpel 'karretje' voor de kleine knip tot een kapitale bolide voor de dikke portefeuille kan hij doorgaans leveren. Vele gasten kwamen dan ook met een wagen die ooit bij Hans was aangeschaft. Het feest duurde tot ver in de nacht en de bezoekers kijken alweer uit naar het volgende lustrum.

Sfeerplaatjes van
de feestavond
(klik er op voor vergroting)Mededelingen betreffende het Copyright ©