<<terug naar fotoalbum

Kunstkop 2003

(Foto's onder de tekst)

Kunstkop 2003 trok veel bezoekers 13-09-2003

Alles zat mee afgelopen zaterdag, de zon had er zin in, de bezoekers waren massaal op komen dagen en de organisatie was perfect verlopen. Kunstkop 2003 kon zich hullen in een mooi kleedje waar vrijwel geen smetje op te vinden was.
Al vrij vroeg deze dag waren de kraampjes opgezet, de podia in gereedheid gebracht het promomateriaal in de rekken gelegd, kortom men was er klaar voor. Om 11.00 uur was dan ook alles in gereedheid om de eerste bezoekers te verwelkomen. Hoewel het aanvankelijk nog wat stil bleef kwam zo tegen 12.00 uur de grote horde op gang bij de Hoogvlieter van het jaar verkiezing (zie elders in deze krant).
De kraampjes verkochten curiosa uit diverse culturen en de lekkere hapjes uit evenzoveel landen bleven natuurlijk ook niet uit. De Marchito's openden Kunstkop met een fantastische en wervelende show waarbij ze trots hun laatste kunstjes toonden. Maar Kunstkop zou Kunstkop niet zijn als DES er niet ook zou zijn. Deze christelijke muziekverenging oogstte veel respect met hun optreden vanwege hun zeer herkenbare en opzwepende muziek. Op het Hoofdpodium was voor ieder wat wils geprogrammeerd, van funky techno door DJ Michel de Hey tot Antilliaanse bubbling van K-Liber. Over heel het gebied, Middenbaan- Noord en de Binnenban waren kraampjes, artiesten en vooral veel mensen te vinden die er samen voor zorgden dat ook deze Kunstkop weer een fantastisch spektakel werd.

Ook de optredens op de podia bij het postkantoor trokken vele bezoekers, hier had muziek vanuit de Antilliaanse cultuur de hoofdtoon en deze mochten er zeker zijn, want wie kan nu stil blijven staan bij het horen van deze ritmisch zeer uitnodigende klanken?
Aan het eind van de dag kon iedereen terug kijken op een bijzonder geslaagd festijn, zowel de organisatie als wel de aangeboden materialen en artiesten waren net als het weer perfect afgesteld op het hele gebeuren. Kunstkop 2003, het zit er weer op maar menigeen kijkt al weer uit naar volgend jaar.

J.K.