<<terug naar fotoalbumDe Dorpsstraat, te Hoogvliet (datum en fotograaf onbekend)

Horror in Hoogvliet!

Bijna is het zover! Over een paar maanden zal hij verkrijgbaar zijn, het horrorboek waar elke Hoogvlieter al zo lang op wacht: 'Geestesziek' van Melvin van de Graaf.

Deze zenuwslopende horror vertelt het verhaal van de zestienjarige Thom Dekker, die na het kijken van een horrorfilm, als hij alleen thuis is, het akelige gevoel krijgt dat er iemand, of iets op de loer ligt. Al snel begint Thom te merken dat dit gevoel echt is. Hij wil weten wie de entiteit is en waarom het contact met hem zoekt. Is het zijn vader, die jaren daarvoor zelfmoord pleegde?

Bloederige visoenen houden hem nachtenlang op. Angstaanjagende herinneringen uit zijn kindertijd achtervolgen hem. Thom begint te veranderen. Wanneer hij glaasje gaat draaien, begint de ellende pas echt. De meest verschrikkelijke dingen gebeuren. Dingen die hij nooit had gewild…

Vrijwel zijn hele leven woont Melvin van de Graaf "op" Hoogvliet, zoals we dat hier zeggen. Hij volgt de opleiding Leraar Basisonderwijs. Samen met een groepje geïnteresseerden onderzoekt hij vele vermeende "spooklocaties" om te proberen paranormale manifestaties vast te leggen, met vele buitengewone foto's en filmpjes tot gevolg.

Dit boek vertelt een fictief verhaal, geïnspireerd door de resultaten van dit groepje en gedeeltelijk gebaseerd op de verhalen van de bewoners van de Dorpsstraat, in Hoogvliet.

Voor meer informatie over de opmerkelijke geschiedenis van de Dorpsstraat, zie krantenknipsels.

Wij houden u natuurlijk op de hoogte wanneer 'Geestesziek' verkrijgbaar is…Mededelingen betreffende het Copyright ©